Internet

Care este cea mai buna gazduire dedicata ieftina ?

Pentru a-ti fructifica afacerile pe Internet, intai si intai, site-ul tau trebuie sa fie vizibil pe Google. Pe langa tehnicile de referentiere, ai nevoie si de o gazduire web. Te ajutam azi sa gasesti cea mai buna gazduire dedicata ieftina.

De ce ai nevoie de gazduire web ?

Un site Internet este asemeni unei adrese postale prin intermediul careia putem primi sau trimite date. Pentru a functiona in mod corect, platforma are nevoie de un loc fizic unde sa isi adaposteasca fisierele. Aici intervin serverele dedicate. In functie de abonamentul tau, acestea iti rezerva un spatiu pe care sa iti stochezi continutul. Poate fi vorba despre texte, clipuri video sau de fisiere inregistrate in diferite formate. Pentru toate acestea ai nevoie de gazduire web.

Cum poti alege cea mai buna gazduire dedicata ieftina?

Fie ca este vorba despre o pagina comerciala sau un blog, vei avea nevoie de o gazduire web. Gasirea celui mai bun serviciu de gazduire web dedicata nu este un lucru usor. Trebuie sa tii cont de unele criterii extrem de importante. Iata-le pe cele mai comune.

Tarifele. Unii isi imagineaza ca o oferta cu un pret ridicat este egala cu o mai buna calitate a serviciului. Cu toate acestea, nu este intotdeauna valabil acest lucru. Dovada – serviciile de gazduire web din selectia noastra ofera servicii performante la preturi scazute. Pentru a devansa concurenta, furnizorii de gazduire web propun servicii de calitate la preturi interesante pentru utilizatori. Un tarif pentru o oferta nelimitata este de asemenea extrem de avantajos, mai ales daca vrei sa te lansezi serios in domeniul afacerilor online.

Functionalitati. Calitatea serviciilor oferite de un furnizor de gazduire web depinde in mare masura de functionalitatile puse la dispozitie. Majoritatea furnizorilor ofera nume de domenii gratuite (timp de un an majoritatea) ceea ce iti ofera posibilitatea de a crea adrese de email legate de acestea din urma. In functie de oferta aleasa, acestea pot fi diferite. Mai apoi, exista si spatiul pe disc oferit, o functionalitate extrem de importanta. In cazul unor furnizori este limitat, insa cei mai buni furnizori ofera un spatiu nelimitat.

Optiunile disponibile. Un operator bun trebuie sa furnizeze un serviciu rapid, fluid si simplu de utilizat. Un serviciu clienti online este extrem de util. In functie de operatorul ales, vei beneficia de mai multe modalitati de contact – adrese email, un sistem de ticket.

Care sunt cele mai bune servicii de gazduire web dedicata ieftine ?

PlanetHoster asigura vizibilitatea site-ului tau pe Internet. Propune chiar si o oferta gratuita pentru testarea serviciilor sale de gazduire dedicata ieftine. Numeroase sunt companiile care folosesc PlanetHoster. PlanetHoster beneficiaza de un panou de control si de un tablou de bord. In cadrul abonamentului vei beneficia de un nume de domeniu pe viata.

1&1 este reputat pentru performantele sale flexibile si evolutive. Ofera o paleta larga de tarife, in special pentru site-urile statice si dinamice, pentru proiectele web mai gurmande in ceea ce priveste resursele. I-am putea reprosa absenta unui tarif gratuit. Serverle sunt stabile si fiabile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *