Internet

Allview Allbok I – noul laptop lansat de producatorul brasovean

In urma cu doar cateva zile, Lucian Petrila, managerul general al celor de la Allview a iesit sa ne explice despre noul gadget pe care producatorul brasovean se pregateste sa il lanseze peste doar cateva zile. Cei de la Allview au anuntat primul lor latop in anul 2017, acestia evoluand si marindu-si portofoliul de la an la an, compania fiind, totodata, cunoscuta si pentru raportul calitate-pret foarte bun pe care il ofera cumparatorilor.

Insa, mai multe despre design-ul si specificatiile tehnice ale noului notebook Allview Allbook I veti afla mai jos, in continuarea articolului.

Specificatii Tehnice

Dupa cum spuneam inca de la inceputul acestui articol, cei de la Allview s-au remarcat pe piata printr-un raport calitate-pret destul de bun.

Din punct de vedere al display-ului, producatorul din Brasov a integrat un ecran de 15.6 inch, tactat la o rezolutie de 1920×1080 pixeli, acesta bucurandu-se si de efectul anti-glare, efect ce este foarte binevenit atunci cand utilizam laptop-ul intr-o lumina puternica sau intr-o incapere unde reflexiile sunt destul de multe.

Allview Allbook I soseste „sub capota” cu un procesor fabricat de cei de la Intel, fiind vorba de procesorul Intel Core i3, un i3 din generatia a 10-a, tactat la o putere de 1.2 GHz, fiind un procesor tip dual core. Cu boost-ul aferent, acesta poate urca pana la 3.4 GHz

Memoria RAM este si ea una generoasa, fiind vorba de 8 GB, memorie tip DDR4, in timp ce ca si memorie interna de stocare, avem integrat un SSD tip M2 de 256 GB. Punctul mai putin forte al noului laptop pregatit de cei de la Allview este reprezentat de placa video, fiind vorba de o placa video de la Intel, o placa integrata, denumita Intel HD Graphics.

Ca si alte specificatii, laptop-ul se bucura de posibilitate de conectare la retele Wi-Fi, bluetooth tip 4.2, slot HDMI, slot pentru card microSD, alte doua slot-uri tip USB 3.0 si 2.0, 4 difuzoare stereo cu o putere totala de 4W. Microfonul este si el incorporat, in timp ce camera web frontala, integrata are o rezolutie de 2 megapixeli, suficienta pentru apelurile video, sau intalnirile tip Zoom, Meet,etc.

Ultima, dar nu cea din urma este bateria. O baterie cu o putere destul de ridicata, la baza fiind o unitate de 4000 mAh ce ne ofera o autonomie de pana la 200 minute.

Design

Un alt criteriu pe care il luam in calcul destul de serios atunci cand achizitionam un laptop este reprezentat de design. Cu siguranta ca nu se compara cu primul criteriu, si anume specificatiile tehnice, putem spune ca si design-ul poate reprezenta un criteriu de luat in seama atunci cand gandim cumpararea unui laptop

Din punct de vedere al design-ului, Allview Allbook I, noul laptop lansat de cei de la Allview, putem spune ca nu sunt cine stie ce lucruri de relatat. Capacul laptop-ului este unul negru-gri, simplu, iar pe centru este amplasat logo-ul companiei. Ecranul este bine integrat de niste muchii si margini destul de groase, ce dau senzatia de siguranta laptop-ului. Tastatura este bin asezata, avand la posturi chiar si tastatura-mini, in timp ce touchpad-ul este unul mare, generos, ce permite manevrarea usoara a cursorului.

Pe suprafata ramasa libera, laptop-ul arata foarte bine, cu linii fine si aceeasi culoare tip negru-gri, iar in partea inferioara a ecranului este scris discret „Allview”. Avem slot-uri atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a laptop-ului.

In concluzie, din punct de vedere al design-ului, despre noul laptop al celor de la Allview, nu putem spune ca se remarca sau ca iasa in evidenta in vreun fel, insa putem spune, cu siguranta, ca avem un laptop elegant, finut, cu design minimalist.

Concluzie

In concluzie, laptop-ul Allview Allbook I este un concept reusit, ce ne ofera specificatii bune pentru pretul sau, cat si un design simplu si minimalist.

Asadar, cum am spus si la inceputul acestei recenzii, cei de la Allview s-au remarcat inca de la debutul pe piata a produselor sale, printr-un raport bun calitate-pret. Pretul de lansare al noului notebook Allview va fi de 2699 lei.allv

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *