Internet Tehnologie

Cum poti schimba sunetul notificarilor si cel al apelurilor in Facebook Messenger

Iti suna telefonul atunci cand primesti o notificare pe Facebook Messenger? Clasicul “ ding” este destul de banal si de cele mai multe ori poate fi destul de enervant. Daca acel sunet clasic te-a exasperat si esti complet nemultumit de el atunci este cazul sa iei masuri. Il poti schimba in ceva mai putin deranjant.

Ca sa poti schimba acel sunet atat de enervant trebuie ca telefonul tau sa aiba un sistem de operare Android. In cazul in care ai iPhone vei ramane la acel sunet clasic pentru notificari.

In cazul sistemului Android modificarea se realizeaza rapid. Trebuie mai intai sa te deconectezi de pe Messenger, dupa care selectezi imaginea de profil din stanga sus. Aceasta iti va deschide meniul Setari dupa care poti selecta “ Sunet de notificare” sau “ Ton de apel gratuit”.

Un aspect care este important sa il stii este ca sistemele Android sunt unice si ca doua conturi de Messeger nu pot avea aceleasi sunete de notificari. Facebook-ul nu are optiuni de sunet personalizate in afara de tonul clasic de Messenger. In schimb va completa acest meniu cu tonurile de apel si de notificari ale sistemului.

Sunetele de notificari variaza de la un dispozitiv Android la altul. Celelalte sisteme de operare au sunete de notificari diferite, asa cum te-ai astepta totul difera de la un sitem la altul. In aceste conditii nu putem spune ce optiuni vei avea sau cum pot aparea lista cu sunete in telefonul tau.

Oricum ar fi , trebuie sa atingi o data pentru a asculta sunetul si daca iti este pe plac il selectezi dupa care parasesti pagina. Dupa aceea de fiecare data cand cineva iti va scrie ceva pe Messenger vei auzi sunetul ales de tine si nu clasicul sunet de notificari.

Mai exista si posibilitatea de a dezactiva sunetele atunci cand aplicatia este deschisa. Cu siguranta asta te va ajuta sa nu mai auzi sunetul acela enervant de fiecare data cand primesti un mesaj din partea prietenilor. Ca sa poti dezactiva sunetul este necesar sa accesezi sectiunea “ Gestionati notificarile” apoi selecteaza “ Afisati notificarile”. Aceasta setare iti va dezactiva tonurile de apel si de notificari pentru Messenger.

In cazul in care sistemul de operare al telefonului tau este iOS atunci trebuie sa stii ca nu iti vei putea personaliza sunetul de notificari. Pe iOS exista cateva sunete pe care le poti schimba. Cu toate astea clasicul sunet pentru Messenger nu va fi schimbat. In ce mai rau caz te poti preface ca nu il auzi sau te obisnuiesti cu el.

Ca sa poti dezactiva sunetele atunci cand Messengerul este deschis trebuie sa atingi pictograma din stanga sus , apoi Notificari , dupa care Notificari in Messenger si dezactivezi comutarea de langa “ Sunete”. Doar asa poti scapa de acel sunet groaznic atunci cand primesti un mesaj pe Facebook.

Ca sa poti dezactiva sunetele chiar daca nu esti pe aplicatie este necesar sa deschizi Setarile apoi Notificari, apoi Messenger dupa care comuti Sunete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *