Casa si gradina

Renovezi sau construiești? 5 motive pentru care să alegi un montator acoperiș pentru proiectul tău și cum să te asiguri că este unul potrivit

Renovezi sau construiești? Odată cu debutul sezonului cald vine și timpul proiectelor! Dar oare cine se ocupă de acoperișul acestuia? Alternative ar fi: să te documentezi, cumperi materialele și lași în seama constructorilor și ultima etapă, acoperișul, sau să apelezi la un montator profesionist. Noi am alege a doua variantă și, după ce îți vom povesti puțin despre 5 motive pentru care să alegi un montator acoperiș pentru proiectul tău și cum să te asiguri că este unul potrivit, sperăm că balanța va înclina pentru această decizie și în cazul tău.

Experiența. Indiferent de tipologia proiectului tău, de specificațiile arhitecților sau ale tale, de înălțimea de lucru sau de mediu, o echipă de specialiști în montaj acoperișuri are experiență doar în această arie, cu sute sau mii de proiecte finalizate – cu toate tipurile de învelitori, și tot atâția clienți mulțumiți.

La Cover Grup Construct, spre exemplu, 90% dintre solicitările de lucrări vin din… recomandările clienților. Din 2007, compania a gestionat peste 500.000 de metri pătrați de învelitori – de la tablă fălțuită la țiglă metalică sau ceramică, peste 100.000 de metri liniari de sisteme de colectare, precum și montajul a câteva mii de ferestre de mansardă.

DCIM\100MEDIA\DJI_0021.JPG

Portofoliul. În completarea experienței acumulate, vine și portofoliul. Cu cât acesta relevă mai multe tipologii de proiecte, cu diferite tipuri de învelitori, cu atât ai mai multă siguranță că alegi cele mai bune servicii de montaj acoperișuri.

Soluții complete de montaj acoperișuri. Este important ca atunci când alegi un montator acoperișuri, acesta să poată oferi toată aria de servicii. De la consultanță, la vânzare, montaj și garanție, te asiguri astfel că ai la îndemână tot ceea ce ai nevoie să fii acoperit nu doar la nivel metaforic. Un bonus pentru bugetul tău îl reprezintă și disponibilitatea de a contracta lucrarea în rate, pentru îți ușura investiția.

Furnizorii. Este important ca echipa de montatori acoperișuri pe care o alegi să lucreze cu furnizori importanți și chiar să fie recunoscuți de aceștia. De exemplu, Cover Grup Construct este, printre altele, montator acreditat Lindab România.

Garanție acoperiș. Nu, nu aceea oferită de producătorul învelitorii sau accesoriilor. O lucrare cu garanție înseamnă credibilitate asupra modului în care echipa de montator acoperiș realizează acoperișul proiectului tău. Aici intră și serviciile post-garanție și disponibilitatea echipei contractate de a te ajuta, în cazul unor probleme.

Sperăm că, prin rândurile de mai sus, ți-ai făcut o idee în ceea ce privește una dintre cele mai importante alegeri pentru proiectul tău: realizarea sau renovarea acoperișului. Spor la construit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *